Va händer med världen! Ärligt nu tycker jag att allt ska rycka upp sig det är ju inte bra att ge livet denna chans det är så att man ska må bra och ge sitt liv allt. Livet kommer det alltid finnas hinder som man ska komma över men vissa vill inte ens försöka att komma över. Börja lev folk ! Det kan vara de sista du gör! :) ♥

Hejsan !
Denna veckan har varit otrolig haha ! Imåndags kom jag hem till pappa och hade jätte ont i magen så bad pappa gå och handla ipren. När pappa kommer tillbaka står jag och spyr och spydde hela natten sen hade jag feber :( så har varit hemma hela veckan förutom fredag men det har skönt att få vara hemma lite mådde väldigt dåligt fick och har fortfarande prickar i ansiktet efter jag spydde hela den natten väldigt jobbigt faktiskt men jag börjar få krafterna tillbaka :)
Ilördags allstå igår :P Var jag på maskerad hos Emelie med Axel och vi hade det jätte kul :)
Jag klädde ut mig till 80 talare :P
Såg förjävlig ut men hade hur kul som helst  :)
Så här såg jag ut :)
Väldigt vackert tycker jag haha !
Idag så har det varit slappdag som vanligt *s*
Och Axel har åkt hem och jag hitta nutella i skåpet Mummss  ! :)
Ha det bra
Kram Felicia <3

I natt sov jag hos mamma för första gången det var kallt så jag fick ta med en filt. Men det har blivit fint nu vi har möbler där inne nu och allt. Det är nästan klart. så idag ska jag hem till mamma igen och till helgen så blire det skojj :) Men hörs sen :) bye bye  !
<3

Hejjsan ! Idag så flyttar vi jag har packat hela helgen så nu är allt klart !
Och i helgen var Axel hemma hos oss jätte mysigt  :D
I lörsdags var jag, Axel och Jasmine på en spelning i Påvelund som var as bra det var fem band alla var as bra förutom ett men  det gjorde inget vi hade as kul är vad jag tyckte iallafall :D Men allt har varit as mysigt verkligen.
Det känns skönt att mina föräldrar kan fortfarande vara vänner hur skönt som helst och att dom kan prata med varandra och allt! :) Men igår efter jag hade lämnat axel vid bussen så kolla vi alla i familjen tillsammans på solsidan och jag kände mig lite smått blond då :P
För vi såg lite snabbt på die another day och där började dom ha sex och mitt i allt så trodde jag att tjejen börja äta fikus men det heter fikon. För fikus är ju bög haha ! :)
Men nu är jag i skolan oc börjar snart ha det gött bilder kommer på stugan kram !
:)

Hejsan idag ska jag på bio med min syster klockan sex :)  vi ska kolla på rangdol eller något kommer inte ihåg vad den hette xd någon förhandsvisning iallafall ^^
Inatt när jag ändå är här och skriver. Så sov jag bättre men är fortfarande trött och stressad och orolig om vad som kommer hända vill inte att allt ska bli skit igen liksom eftersom att allt är som det är just nu så vi får se hur det kommer gå ajja nu måste jag gå hörs senare  !
Kram !



Oh when you feel your heart's guarded
And when you see the break's started
And when the clouds have all departed
You'll be right here with me <3
Älskar låten! Och jag känner mig mysigt idag :)


Det är nu man ska hoppas att man kommer över
sitt eget hinder och inga andras.
Men ändå lyckas man gå över deras och inte sitt eget.

Med dina vackra ögon ser jag ljuset
som mina blinda ögon inte skönjer.
På dina skuldror bär jag tunga bördor
som passar illa mina halta fötter.

På dina vingar 
flyger jag som fågeln.
Det är din själ som leder mig till himlen.
Du avgör om jag rodnar eller bleknar,
i solen fryser, värms i kalla dimman.

Om du vill något så vill jag detsamma.
De tankar som du har är också mina
och orden får jag av din andedräkt.

Som månen lyser av ett sken som solen
om natten lånar ut, så syns jag ej
förrän jag tänds av dig. Du är min sol.

Fin dikt :) 



Godmorgon.
Har inte alls sovit bra haft dåliga drömmar om flytten, varit totalt orolig och nojig eller hur det än stavas. Vi börjar ju flytta på måndag. Vi får hoppas att det går bra med alla möbler och skit ajja mer inlägg blir det om flytten.
Ha det bra !

Hejsan och hallå !
IDag vare det då friluftsdag. Vi hade faktiskt väldigt kul och jag blev lite bättre på skridskor fast jag ramlade oxå .. haha nej men det var kul ^^
så här såg jag ut när jag väl hade ramlat väldigt vacker bild ..
HAHA !

Ajja Efter det åkte vi hem. Jag kom hem och mamma skulle på möte med komunen.
Så jag sitter ensam hemma och dunka musik ^^
Efter en timme senare eller något.. så kommer mamma hem och berättar att vi fick en stuga i floda som vi ska ha förtillfället tills vi hittar något annat. Vill inte men måste anpassa mig tyvärr pga allt just nu. Nu vet jag iallafall att det inte är någon sepration utan en skillsmässa sjukt jobbigt att höra så grät en stund. Men det gick över fick försöka hitta det posetiva och bli glad igen. Det funkar men det är fortfarande jobbigt..

Men men så börja jag smått titta lite på onepiece och blev kär i en asså serriöst den är hur söt som helst :D Och jag kanske får den så här ser den ut !



viill ha !!