Idag har jag städat för en gång skull :P har städat köket, rummet och badrummet haha jag är verkligen grym !
så nu sitter jag här och gör .... inget  ! xd
så nu får jag la hitta på något !
haha tog en vacker bild på mig  :P haha jag har en ENORM finne i mitt ansikte ! :O
Och jag hatar den !
Titta på den ! fyfan... FML !
Sen en bild för några dagar sen :P
Liv vill ha bättre väder och jag vill bada ! :D
har en bild från danmark som mitt hår ser rött ut  :P xd ohhh saknar det ändå !

En bild på älskling.
Robbin du är nog den personen som har klarat av mig som mest, ingen har nog klarat av mig mer än du. Jag uppskattar det totalt jag vet att jag är typ VÄRLDENS jobbiga, att jag kan sitta och hacka på dig och skylla över mig på dig. Förlåt för allt det!!
Jag älskar dig så något sjukt skulle aldrig kunna lämna dig, för jag kan inte sluta tänka på dig robbin och jag tycker synd om dig efter det jag har betett mig emot dig.
Jag hoppas du känner detsamma och inte har tröttnat totalt efter mitt humör och hur jag var. jag ber verkligen om ursäkt.
Du är det vackraste jag har, du är en del av mitt hjärta nu Robbin. Dina blåa underbara ögon ...
jag älskar dig verklign hoppas du inte tror att jag har tröttnat... Eller har du tröttnat på mig  ?
:(
Puss älskar dig <3

Hej hej tag sen nu :P
Men det har hänt mycket. Träffade världens underbaraste kille samma dag som skolavslutningen Robbin <3, jag har varit på metaltown och blivit nedtramad som aldrig men skit kul var det, Varit i danmark i tio dagar sjukt mysigt, pappa har flyttat till svartedalen, Jag har fyllt år OCH jag har äntligen klippt mig och färgat håret. Så det är rätt mycket som har hänt under lovet. Det har självklart varit nedgånger men det är något jag inte vill berätta för det är bara pinsamt. Har min mens så Robbin kallar mig mensfia hela tiden.. och jag är hemsk haha xd (info som ni inte vill veta ;D)
Livet har varit som en snabbdans iår allt har hänt sjukt plötsligt som att ödet jävlas med mig. det har gått så fort med allt som det där med skillsmässan, killar, skolan och annat skit men nu verkar det ljusna träffade Robbin som sagt det där gick det något för fort men jag är nöjd med det ändå för det känns så rätt :)
Men han får överleva mig haha :P
Nu blire film med robbin så ha det gött alla puss o kram och nyp i stjärten <3
Tog idag  :)